Váš distributor nejenom plaveckých potřeb
Vždy chceme to nejlepší jak pro naše zákazníky – proto spolupracujeme s pečlivě vybranými značkami, které zastávají podobnou filozofii jako my, tak pro naše partnery – proto se zaměřujeme na dlouhodobou spolupráci, důvěru a z toho plynoucí růst.

 

 

Chceme přispět k tomu, aby se populace nejenom aktivně hýbala, ale hýbala se i bezpečně a za tímto účelem stále hledáme nové příležitosti.

 

 

Již od roku 2008 se spolupodílíme na rozvoji a kultivaci plaveckého prostředí a to především ve spolupráci se společností Swimaholic, která se za léta spolupráce stala největším prodejcem plaveckého vybavení v ČR a působí i na 13 zahraničních trzích.

 

 

Působíme jako oficiální distributor známých plaveckých značek jako je SwimSecure nebo Aquafeel a portfolio stále rozšiřujeme, a to jak o zavedené značky tak o nové, inovativní výrobce, kteří si své místo ve středoevropském prostoru teprve budují.

 

 

Naše značky

Swimaholic – největší plavecká speciálka v ČR, působící na trhu od roku 2008. Posledních pár let se podílí i na vývoji vlastní vývojové řady produktů pro hobby plavce. Za pár let o ní ještě uslyšíte 😉

 

 

Aquafeel – německá značka, která přináší ty nejnovější inovativní produkty nejenom pro profesionální plavce, ale i pro širokou veřejnost. A proto je máme rádi 🙂

 

SwimSecure – britská firma, jejíž poslání je, abyste se ve vodě cítili bezpečně. Zaměřuje se tak proto především na venkovní plavání, kde její produkty můžete vidět jak u plavců tak u triatletů.

 

Kontaktujte nás

Telefon: +420 228 229 872

Telefonicky kontaktovat nás můžete:
Po – Pá: 9-17

 

 

Adresa: U průhonu 17, Praha 7, 1700, Česká republika