3D-grafika   Momentky   Animace na mobily   Fotografie   Glass-design  Digitání tvorba

 Cut Art  Autotuning   Aukro aukce   SMS Zdarma   Zprávy   Wallpapers   Pojištění   Auto Inzerce   Seznamka   Travian   Kosmetika drogerie  Domácí práce   Seznamka   Práce   Brigády   MLM   Aukro  Online flash hry

 

Obec Veselá u Semil (okres Semily - Liberecký kraj)

 

Obec Veselá (578ha) leží v jižní části okresu Semily, na jihozápadním úbočí Kozákovského hřbetu. Najdeme ji mezi obcemi Rovensko pod Troskami a Lomnicí nad Popelkou, v těsné blízkosti chráněné krajinné oblasti Český Ráj. Obec Veselá leží v pahorkatině, v nadmořské výšce 369 m n. m..

 

V obci veselá se obnovila od roku 1990 tradice masopustního průvodu. Maškarní průvod s hudbou navštíví každé stavení, kde účastníci dostanou malé pohoštění. Tradici mají i dětská divadelní představení. K veřejným vystoupením je využíván kulturní sál v budově OÚ, který byl v minulých letech opraven.

 

Vítám Vás, jmenuji se Jiří Jansa a na těchto stránkách jsem se rozhodl podělit se s vámi o některé z mých fotografických momentek.

Je to taková sbírka fotek ze zajímavých míst, která jsem navštívil, co jsem viděl zajímavého atd.

 

 

Najdete tu samozřejmě i informace o mé rodné vesničce

 

Obec Veselá u Semil se leží v jižní části okresu Semilského okresu, na jihozápadním úbočí Kozákovského hřbetu, mezi obcemi Rovensko pod Troskami a Lomnicí nad Popelkou, a chráněné krajinné oblasti Český Ráj. Obec Veselá se svým počtem obyvatel (pod 200 obyv.) nepatří mezi největší obce. Přesto je v naší malebné obci moc krásně. Nevěříte přijeďte třeba na pivko nebo jen na čumendu a uvidíte :-)

 

 

Informace o obci Veselá u Semil

 

 

Tyto stránky jsou ještě zčásti ve výstavbě a samozřejmě je pravidelně je aktualizuji,...

Přibývají další nové fotky a ty nejstarší se přesouvají do archivu....

 

               

   Nový fotky            Starší fotky                          Archiv   

 

Lechtivé obrázky na mobilní telefony

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                 Creative Artist 3D grafika a 3D animace                                                                                                                                 autor: jiřík,Jiří Jansa. Kontakt. ICQ:227-526-755